Dr. Denisa Petrescu-Prevent Alba Iulia. Dublă specializare - Endocrinologie / Diabet zaharat și boli de nutriție consultă Miercuri 24 Ianuarie la Clinica Prevent Alba Iulia.

Dr. Denisa Petrescu-Prevent Alba Iulia. Dublă specializare - Endocrinologie / Diabet zaharat și boli de nutriție consultă Miercuri 24 Ianuarie la Clinica Prevent Alba Iulia.

Dr. Denisa Petrescu - Prevent Alba Iulia. Dublă specializare - Endocrinologie / Diabet zaharat și boli de nutriție consultă Miercuri 24 Ianuarie la Clinica Prevent Alba Iulia.
 
Dr. Petrescu este absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie,”Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca.
 
In anul 2011 a fost bursiera programului Erasmus si a studiat la Universitatea Humboldt (Facultatea de Medicina “Charité”) Berlin, Germania.
 
De timpuriu a prezentat interes pentru endocrinologie, efectuand practica medicala pe diferite sectii, inclusiv la Allgemeines Krankenhaus, Viena, Austria.
A efectuat rezidentiatul in specialitatea endocrinologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj.
 
Din 2017 este doctoranda a catedrei de endocrinologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, imbinand astfel cercetarea in domeniul geneticii cu partea clinica.
 
Este intr-o permanenta formare profesionala, participand la congrese si cursuri postuniversitare atat nationale, cat si internationale in domeniul endocrinologiei, diabetologiei si pediatriei: Congresul European de Endocrinologie de la Lisabona (2017), Barcelona (2018), Lyon (2019), ca si autor activ si cercetator.
 
A participat la peste 20 de cursuri postuniversitare (osteoporoza, boli autoimune, imagistica tiroidiana si paratiroidiana, infertilitate etc); are 13 publicatii in jurnale de specialitate si 25 de lucrari în volume de rezumate/jurnale ale manifestărilor ştiinţifice.
 
Vă dorim Sănătate multă!
Echipa "cu cei mai pregătiți medici" Prevent.