Dr. Ioana Ciuca

Dr. Ioana Ciuca

Dr. Ioana Ciuca

Dr. Ioana Ciuca

Medic primar cardiolog Programează-te aici

În lumea medicală din Județul Alba, Dr. Ioana Ciuca se remarcă prin profesionalism, empatie și grijă față de pacienți. Cu o atitudine caldă și o capacitate excepțională de a comunica, Dr. Ciuca reușește să creeze o atmosferă în care pacienții se simt înțeleși și sprijiniți.

Cu un devotament evident față de sănătatea cardiovasculară a pacienților, Dr. Ioana Ciuca este cunoscută pentru abordarea sa atentă și integrală a fiecărui caz. Emite o aură de încredere și siguranță, încurajând deschiderea în comunicare și construind legături puternice cu cei pe care îi îngrijește.

Activând cu pasiune în cadrul Clinicii Prevent Alba-Iulia, Dr. Ciuca pune accent pe prevenție și îngrijire personalizată. În fiecare interacțiune, pacienții pot simți că sunt tratați cu respect, că li se acordă atenție la detalii și că li se oferă sprijinul necesar în gestionarea sănătății lor cardiace.

Cu o reputație solidă și un angajament remarcabil față de integritate și etică profesională, Dr. Ioana Ciuca se distinge în comunitatea medicală din Alba Iulia ca un medic cardiolog dedicat, empatic și devotat sănătății inimii pacienților săi.

Contactați-ne

Adresa

Str. Arnsberg Nr. 31, Bloc 37, Alba Iulia

Str. Libertății Nr. 9, Turda, Jud. Cluj